Димитър Главчев трябва да успее да състави кабинет. Отговорността е

...
 
Димитър Главчев трябва да успее да състави кабинет. Отговорността е
Коментари Харесай

Михаил Камбарев: Димитър Главчев трябва да успее да състави кабинет

 

„ Димитър Главчев би трябвало да успее да сформира кабинет. Отговорността е негова, само че и на президента. Не е правилно, че Радев няма никакви пълномощия, защото в Конституцията е написано, че той утвърждава кабинета. “ Това сподели депутатът от ПП-ДБ Михал Камбарев.

Той се надява, че вътрешният министър и министърът на електронното ръководство би трябвало да проведат почтени избори.

Димитър Главчев би трябвало да успее да сформира кабинет

Според Камбарев, след изборите  ПП-ДБ ще търсят поддръжка от партии, които желаят да реформират службите, регулаторите и правосъдната система.

„ Истеризира се дебатът, прави се от нищо – нещо. Започва „ рекламната пауза “ до изборите, в която даже и истини да чуем, ще имаме едно мислено, че това въпреки всичко е рекламната пауза. “ Това сподели по-рано политологът Първан Симеонов, напомня SafeNews.

По думите му  във времето до предварителните избори Народното събрание ще бъде като предизборно студио.

„ Наличието на парламент в предизборната акция има колкото позитиви, толкоз и евентуални негативи. Ако приемем, че политизирането е негатив, да, ще имаме този негатив – Народното събрание ще се държи като ампания. Така парламентарно показаните обединения ще имат още един изход към медии, за разлика от непредставените в Народното събрание обединения. Много нови неща следва да забележим, не сме ги виждали, тъй като неотдавна влязоха в действие поправките в Конституцията. Ще следим и ще проучваме в придвижване.

Източник: NOVA NEWS

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР